Béda antarané révisi "180"

11 bèt wis ditambahake ,  11 taun kepungkur
c
bot Menambah: hy:180
c (bot Menambah: qu:180)
c (bot Menambah: hy:180)
[[ht:180 (almanak jilyen)]]
[[hu:180]]
[[hy:180]]
[[id:180]]
[[io:180]]
16.093

besutan