Béda antarané révisi "252"

11 bèt wis ditambahake ,  10 taun kepungkur
c
bot Menambah: hy:252
c (bot Menambah: qu:252)
c (bot Menambah: hy:252)
[[ht:252 (almanak jilyen)]]
[[hu:252]]
[[hy:252]]
[[id:252]]
[[io:252]]
16.093

besutan