Béda antarané révisi "968"

11 bèt wis ditambahake ,  10 taun kepungkur
c
bot Menambah: hy:968
c (bot Menambah: qu:968)
c (bot Menambah: hy:968)
[[ht:968 (almanak jilyen)]]
[[hu:968]]
[[hy:968]]
[[id:968]]
[[io:968]]
16.093

besutan