Béda antarané révisi "1017"

12 bèt wis ditambahake ,  10 taun kepungkur
c
bot Menambah: hy:1017
c (bot Menambah: qu:1017)
c (bot Menambah: hy:1017)
[[ht:1017 (almanak jilyen)]]
[[hu:1017]]
[[hy:1017]]
[[id:1017]]
[[io:1017]]
16.093

besutan