Béda antarané révisi "250"

11 bèt wis ditambahake ,  10 taun kepungkur
c
bot Menambah: hy:250
c (bot Menambah: qu:250)
c (bot Menambah: hy:250)
[[ht:250 (almanak jilyen)]]
[[hu:250]]
[[hy:250]]
[[id:250]]
[[io:250]]
16.093

besutan