Béda antarané révisi "1009"

12 bèt wis ditambahake ,  9 taun kepungkur
c
bot Menambah: hy:1009
c (bot Menambah: qu:1009)
c (bot Menambah: hy:1009)
[[ht:1009 (almanak jilyen)]]
[[hu:1009]]
[[hy:1009]]
[[id:1009]]
[[io:1009]]
16.076

besutan