Béda antarané révisi "299"

11 bèt wis ditambahake ,  10 taun kepungkur
c
bot Menambah: hy:299
c (bot Menambah: qu:299)
c (bot Menambah: hy:299)
[[ht:299 (almanak jilyen)]]
[[hu:299]]
[[hy:299]]
[[id:299]]
[[io:299]]
16.093

besutan