Béda antarané révisi "290"

11 bèt wis ditambahake ,  11 taun kepungkur
c
bot Menambah: hy:290
c (bot Menambah: qu:290)
c (bot Menambah: hy:290)
[[ht:290 (almanak jilyen)]]
[[hu:290]]
[[hy:290]]
[[id:290]]
[[io:290]]
16.093

besutan