Béda antarané révisi "1119"

12 bèt wis ditambahake ,  10 taun kepungkur
c
bot Menambah: hy:1119
c (bot Menambah: qu:1119)
c (bot Menambah: hy:1119)
[[ht:1119 (almanak jilyen)]]
[[hu:1119]]
[[hy:1119]]
[[id:1119]]
[[io:1119]]
16.076

besutan