Béda antarané révisi "1132"

12 bèt wis ditambahake ,  10 taun kepungkur
c
bot Menambah: hy:1132
c (bot Menambah: qu:1132)
c (bot Menambah: hy:1132)
[[ht:1132 (almanak jilyen)]]
[[hu:1132]]
[[hy:1132]]
[[id:1132]]
[[io:1132]]
16.076

besutan