Béda antarané révisi "1127"

12 bèt wis ditambahake ,  10 taun kepungkur
c
bot Menambah: hy:1127
c (bot Menambah: qu:1127)
c (bot Menambah: hy:1127)
[[ht:1127 (almanak jilyen)]]
[[hu:1127]]
[[hy:1127]]
[[id:1127]]
[[io:1127]]
16.076

besutan