Béda antarané révisi "866"

11 bèt wis ditambahake ,  10 taun kepungkur
c
bot Menambah: hy:866
c (bot Menambah: qu:866)
c (bot Menambah: hy:866)
[[ht:866 (almanak jilyen)]]
[[hu:866]]
[[hy:866]]
[[id:866]]
[[io:866]]
16.093

besutan