Béda antarané révisi "1824"

161 bèt wis ditambahake ,  12 taun kepungkur
/sugeng tetepangan kalian kula, riwayat aring way kanan bahuga
c (bot Menambah: qu:1824)
(/sugeng tetepangan kalian kula, riwayat aring way kanan bahuga)
 
== Prastawa ==
*para sedulur panginyongan, giye nyong bocah temiang sing urip nang lampung way kanan, kepengin kenal karo para sedulur kbh sing pada2 urip nang aring jagad iki.
*
 
== Kelairan ==
*