Béda antarané révisi "Kidul"

42 bèt wis ditambahake ,  14 taun kepungkur
tanpa ringkesan besutan
 
Lawan arah kidul kiye yakuwe [[lor]].
 
== JenisMakna arah kidulLiya ==
 
== Deleng Uga ==
*[[Lor]]
*[[Wetan]]
*[[Kulon]]