Kulon: Béda antarané révisi

4 bèt wis ditambahake ,  16 taun kepungkur
tanpa ringkesan besutan
Tidak ada ringkasan suntingan
 
Tidak ada ringkasan suntingan
== Prakata ==
'''Kulon''' kuwe salah siji arah mata angin. Angger nang [[peta]], arah kiye biasa anane nang sisi [[kiwe]].
 
Lawan arah kulon kiye yakuwe arah [[Wetan]].