1878: Béda antarané révisi

13 bèt wis dibusak ,  12 taun kepungkur
c
Suntingan 92.235.250.62 (dhiskusi) dipunwangsulaken dhateng ing vèrsi pungkasan déning SieBot
c (Suntingan 92.235.250.62 (dhiskusi) dipunwangsulaken dhateng ing vèrsi pungkasan déning SieBot)
==Seda==
*
 
==Cowboys==
*
[[af:1878]]
[[am:1878 እ.ኤ.አ.]]
42

besutan