Béda antarané révisi "1824"

12 bèt wis ditambahake ,  11 taun kepungkur
c
bot Menambah: yo:1824
(/sugeng tetepangan kalian kula, riwayat aring way kanan bahuga)
c (bot Menambah: yo:1824)
[[wa:1824]]
[[war:1824]]
[[yo:1824]]
[[zh:1824年]]
[[zh-min-nan:1824 nî]]
14.915

besutan