Béda antarané révisi "1878"

13 bèt wis ditambahake ,  9 taun kepungkur
c
bot Menambah: lmo:1878
c (Suntingan 92.235.250.62 (dhiskusi) dipunwangsulaken dhateng ing vèrsi pungkasan déning SieBot)
c (bot Menambah: lmo:1878)
[[la:1878]]
[[lb:1878]]
[[lmo:1878]]
[[lt:1878 m.]]
[[lv:1878]]
940

besutan