Béda antarané révisi "132"

17 bèt wis ditambahake ,  10 taun kepungkur
c
bot Menambah: pa:੧੩੨
c (bot Menambah: hy:132)
c (bot Menambah: pa:੧੩੨)
[[oc:132]]
[[or:୧୩୨]]
[[pa:੧੩੨]]
[[pi:१३२]]
[[pl:132]]
16.093

besutan