Béda antarané révisi "141"

17 bèt wis ditambahake ,  11 taun kepungkur
c
bot Menambah: pa:੧੪੧
c (bot Menambah: hy:141)
c (bot Menambah: pa:੧੪੧)
[[oc:141]]
[[or:୧୪୧]]
[[pa:੧੪੧]]
[[pi:१४१]]
[[pl:141]]
16.093

besutan