Béda antarané révisi "250"

17 bèt wis ditambahake ,  10 taun kepungkur
c
bot Menambah: pa:੨੫੦
c (bot Menambah: nds:250)
c (bot Menambah: pa:੨੫੦)
[[oc:250]]
[[or:୨୫୦]]
[[pa:੨੫੦]]
[[pi:२५०]]
[[pl:250]]
16.093

besutan