Béda antarané révisi "252"

17 bèt wis ditambahake ,  10 taun kepungkur
c
bot Menambah: pa:੨੫੨
c (bot Menambah: nds:252)
c (bot Menambah: pa:੨੫੨)
[[oc:252]]
[[or:୨୫୨]]
[[pa:੨੫੨]]
[[pi:२५२]]
[[pl:252]]
16.093

besutan