Béda antarané révisi "260"

17 bèt wis ditambahake ,  10 taun kepungkur
c
bot Menambah: pa:੨੬੦
c (bot Menambah: nds:260)
c (bot Menambah: pa:੨੬੦)
[[oc:260]]
[[or:୨୬୦]]
[[pa:੨੬੦]]
[[pi:२६०]]
[[pl:260]]
16.093

besutan