Béda antarané révisi "362"

17 bèt wis ditambahake ,  11 taun kepungkur
c
bot Menambah: pa:੩੬੨
c (bot Menambah: qu:362)
c (bot Menambah: pa:੩੬੨)
[[oc:362]]
[[or:୩୬୨]]
[[pa:੩੬੨]]
[[pi:३६२]]
[[pl:362]]
16.093

besutan