Béda antarané révisi "400"

17 bèt wis ditambahake ,  11 taun kepungkur
c
bot Menambah: pa:੪੦੦
c (bot Menambah: qu:400)
c (bot Menambah: pa:੪੦੦)
[[oc:400]]
[[or:୪୦୦]]
[[pa:੪੦੦]]
[[pi:४००]]
[[pl:400]]
16.093

besutan