Béda antarané révisi "299"

17 bèt wis ditambahake ,  10 taun kepungkur
c
bot Menambah: pa:੨੯੯
c (bot Menambah: be-x-old:299)
c (bot Menambah: pa:੨੯੯)
[[oc:299]]
[[or:୨୯୯]]
[[pa:੨੯੯]]
[[pi:२९९]]
[[pl:299]]
16.093

besutan