Béda antarané révisi "379"

17 bèt wis ditambahake ,  10 taun kepungkur
c
bot Menambah: pa:੩੭੯
c (bot Menambah: qu:379)
c (bot Menambah: pa:੩੭੯)
[[oc:379]]
[[or:୩୭୯]]
[[pa:੩੭੯]]
[[pi:३७९]]
[[pl:379]]
16.093

besutan