Béda antarané révisi "388"

17 bèt wis ditambahake ,  10 taun kepungkur
c
bot Menambah: pa:੩੮੮
c (bot Menambah: qu:388)
c (bot Menambah: pa:੩੮੮)
[[oc:388]]
[[or:୩୮୮]]
[[pa:੩੮੮]]
[[pi:३८८]]
[[pl:388]]
16.076

besutan