Béda antarané révisi "396"

17 bèt wis ditambahake ,  10 taun kepungkur
c
bot Menambah: pa:੩੯੬
c (bot Menambah: qu:396)
c (bot Menambah: pa:੩੯੬)
[[oc:396]]
[[or:୩୯୬]]
[[pa:੩੯੬]]
[[pi:३९६]]
[[pl:396]]
16.093

besutan