Béda antarané révisi "468"

17 bèt wis ditambahake ,  10 taun kepungkur
c
bot Menambah: pa:੪੬੮
c (bot Menambah: qu:468)
c (bot Menambah: pa:੪੬੮)
[[oc:468]]
[[or:୪୬୮]]
[[pa:੪੬੮]]
[[pi:४६८]]
[[pl:468]]
16.093

besutan