Béda antarané révisi "1679"

13 bèt wis ditambahake ,  11 taun kepungkur
c
bot Menambah: lmo:1679
c (bot Menambah: gan:1679年; kosmetik perubahan)
c (bot Menambah: lmo:1679)
[[la:1679]]
[[lb:1679]]
[[lmo:1679]]
[[lt:1679 m.]]
[[lv:1679]]
940

besutan