Béda antarané révisi "1879"

16 bèt wis ditambahake ,  11 taun kepungkur
c
bot Menambah: gan:1879年
c (Suntingan 92.235.250.62 (dhiskusi) dipunwangsulaken dhateng ing vèrsi pungkasan déning TXiKiBoT)
c (bot Menambah: gan:1879年)
[[fy:1879]]
[[ga:1879]]
[[gan:1879年]]
[[gd:1879]]
[[gl:1879]]
250

besutan