Béda antarané révisi "1028"

12 bèt wis ditambahake ,  12 taun kepungkur
c
bot Menambah: is:1028
c (bot Menambah: vi:1028; kosmetik perubahan)
c (bot Menambah: is:1028)
[[id:1028]]
[[io:1028]]
[[is:1028]]
[[it:1028]]
[[ja:1028年]]
16.093

besutan