Béda antarané révisi "1017"

18 bèt wis ditambahake ,  10 taun kepungkur
c
bot Menambah: tl:1017; kosmetik perubahan
c (bot Menambah: hy:1017)
c (bot Menambah: tl:1017; kosmetik perubahan)
 
 
== Prastawa ==
*
== Kelairan ==
*
 
== Seda ==
*
 
[[th:พ.ศ. 1560]]
[[tk:1017]]
[[tl:1017]]
[[tr:1017]]
[[tt:1017]]
6.828

besutan