Béda antarané révisi "1013"

18 bèt wis ditambahake ,  11 taun kepungkur
c
bot Menambah: tl:1013; kosmetik perubahan
c (bot Menambah: hy:1013)
c (bot Menambah: tl:1013; kosmetik perubahan)
 
 
== Prastawa ==
*
== Kelairan ==
*
 
== Seda ==
*
 
[[th:พ.ศ. 1556]]
[[tk:1013]]
[[tl:1013]]
[[tr:1013]]
[[tt:1013]]
6.829

besutan