Béda antarané révisi "1019"

18 bèt wis ditambahake ,  12 taun kepungkur
c
bot Menambah: tl:1019; kosmetik perubahan
c (bot Membuang: ca:1019)
c (bot Menambah: tl:1019; kosmetik perubahan)
 
 
== Prastawa ==
*
== Kelairan ==
*
 
== Seda ==
*
 
[[th:พ.ศ. 1562]]
[[tk:1019]]
[[tl:1019]]
[[tr:1019]]
[[tt:1019]]
6.831

besutan