Béda antarané révisi "1018"

18 bèt wis ditambahake ,  12 taun kepungkur
c
bot Menambah: tl:1018; kosmetik perubahan
c (bot Menambah: hy:1018)
c (bot Menambah: tl:1018; kosmetik perubahan)
 
 
== Prastawa ==
*
== Kelairan ==
*
 
== Seda ==
*
 
[[th:พ.ศ. 1561]]
[[tk:1018]]
[[tl:1018]]
[[tr:1018]]
[[tt:1018]]
6.831

besutan