561: Béda antarané révisi

11 bèt wis ditambahake ,  12 taun kepungkur
c
bot Menambah: tl:561
c (bot Menambah: lmo:561; kosmetik perubahan)
c (bot Menambah: tl:561)
[[th:พ.ศ. 1104]]
[[tk:561]]
[[tl:561]]
[[tr:561]]
[[tt:561]]
5.821

besutan