Kamaba: Béda antarané révisi

30 bèt wis dibusak ,  15 taun kepungkur
tanpa ringkesan besutan
Tidak ada ringkasan suntingan
Tidak ada ringkasan suntingan
== Prakata ==
'''Kamaba''': '''Keluarga Mahasiswa Banyumasan''' ialahkuwe [[Paguyuban]] Banyumasan sing menghimpun keluarga-keluarga Banyumasan nang perantauan khususe nang [[Jabodetabek]]. Paguyuban kiye ana 2 generasi, sing, pertama [[Kamaba Senior]], jugauga ana [[Kamaba Yunior]].
 
== Deleng JugaUga ==
*[[Aktivis Paguyuban Banyumasan]]
 
 
{{Rintisan}}
'''''mBalik ming:''''' [[Paguyuban Banyumasan]]
 
[[category:Paguyuban-Paguyuban Banyumasan]]
-----
mBalik ming:
* [[Halaman Utama]]
 
[[Category:Werna-Werna mBanyumasan]]
[[category:Paguyuban-Paguyuban]]
[[category:Kamaba]]