Kamaba: Béda antarané révisi

445 bèt wis ditambahake ,  15 taun kepungkur
c
Reverted edits by 213.214.155.64 (Talk); changed back to last version by Slamet Serayu
Tidak ada ringkasan suntingan
c (Reverted edits by 213.214.155.64 (Talk); changed back to last version by Slamet Serayu)
== Prakata ==
'''Kamaba''': '''Keluarga Mahasiswa Banyumasan''' kuwe [[Paguyuban]] Banyumasan sing menghimpun keluarga-keluarga Banyumasan nang perantauan khususe nang [[Jabodetabek]]. Paguyuban kiye ana 2 generasi, sing pertama [[Kamaba Senior]], uga ana [[Kamaba Yunior]].
 
== Deleng Uga ==
*[[Aktivis Paguyuban Banyumasan]]
 
 
{{Rintisan}}
'''''mBalik ming:''''' [[Paguyuban Banyumasan]]
 
[[category:Paguyuban Banyumasan]]
[[category:Kamaba]]