Béda antarané révisi "1976"

13 bèt wis ditambahake ,  10 taun kepungkur
c
bot Menambah: bxr:1976
c (bot Menambah: xal:1976 җил)
c (bot Menambah: bxr:1976)
[[br:1976]]
[[bs:1976]]
[[bxr:1976]]
[[ca:1976]]
[[cbk-zam:1976]]
5.821

besutan