Béda antarané révisi "1982"

13 bèt wis ditambahake ,  11 taun kepungkur
c
bot Menambah: kab:1982
c (bot Menambah: xal:1982 җил)
c (bot Menambah: kab:1982)
[[jv:1982]]
[[ka:1982]]
[[kab:1982]]
[[kk:1982]]
[[kn:೧೯೮೨]]
5.821

besutan