Béda antarané révisi "1962"

13 bèt wis ditambahake ,  9 taun kepungkur
c
bot Menambah: kab:1962
c (bot Menambah: ur:1962ء)
c (bot Menambah: kab:1962)
[[jv:1962]]
[[ka:1962]]
[[kab:1962]]
[[kk:1962]]
[[kn:೧೯೬೨]]
5.821

besutan