Béda antarané révisi "1876"

13 bèt wis ditambahake ,  9 taun kepungkur
c
bot Menambah: kab:1876
c (bot Menambah: ty:1876)
c (bot Menambah: kab:1876)
[[jv:1876]]
[[ka:1876]]
[[kab:1876]]
[[kn:೧೮೭೬]]
[[ko:1876년]]
5.821

besutan