Béda antarané révisi "1863"

13 bèt wis ditambahake ,  10 taun kepungkur
c
bot Menambah: kab:1863
c (bot Menambah: ty:1863)
c (bot Menambah: kab:1863)
[[jv:1863]]
[[ka:1863]]
[[kab:1863]]
[[kn:೧೮೬೩]]
[[ko:1863년]]
5.821

besutan