Béda antarané révisi "1892"

13 bèt wis ditambahake ,  11 taun kepungkur
c
bot Menambah: kab:1892
c (bot Menambah: ty:1892)
c (bot Menambah: kab:1892)
[[jv:1892]]
[[ka:1892]]
[[kab:1892]]
[[kn:೧೮೯೨]]
[[ko:1892년]]
5.821

besutan