Béda antarané révisi "1919"

13 bèt wis ditambahake ,  10 taun kepungkur
c
bot Menambah: kab:1919
c (bot Menambah: xal:1919 җил)
c (bot Menambah: kab:1919)
[[jv:1919]]
[[ka:1919]]
[[kab:1919]]
[[kk:1919]]
[[kn:೧೯೧೯]]
5.821

besutan