Béda antarané révisi "1976"

13 bèt wis ditambahake ,  10 taun kepungkur
c
bot Menambah: kab:1976
c (bot Menambah: bxr:1976)
c (bot Menambah: kab:1976)
[[jv:1976]]
[[ka:1976]]
[[kab:1976]]
[[kk:1976]]
[[kn:೧೯೭೬]]
5.821

besutan