Béda antarané révisi "2000"

13 bèt wis ditambahake ,  11 taun kepungkur
c
bot Menambah: kab:2000
c (bot Menambah: bxr:2000)
c (bot Menambah: kab:2000)
[[jv:2000]]
[[ka:2000]]
[[kab:2000]]
[[kk:2000]]
[[kn:೨೦೦೦]]
5.821

besutan