Béda antarané révisi "Wikipedia:Nggawe kaca anyar"

37 bèt wis ditambahake ,  10 taun kepungkur
----
 
'''PERINGATAN''': Aja nganti nulis artikel sing : pendek banget, ora nana hubungane karo judul, isine tembung-tembung ora senonoh lan ora ngandung informasi sing cukup. Angger kedaden kaya kiye nJenengan isa kena blokir aksese.aku kok susah sign ya gimana coro ne.
 
----
Naraguna anonim